نخستین بار بوقلمون در مکزیک توسط جهانگردان اروپایی مشاهده شد. آن ها این پرنده را با خود به اروپا بردند. پس از آن در ایتالیا، فرانسه و انگلستان بوقلمون پرورش داده شد. با کشف آمریکا مهاجران به خوبی با این پرنده و مزه آن آشنایی داشتند بنابراین به سرعت پرورش و مصرف بوقلمون در آمریکا گسترش یافت به طوری که هم اکنون ایالات متحده و اتحادیه اروپا به ترتیب اولین و دومین تولیدکننده و نیز مصرف کننده گوشت بوقلمون در دنیا هستند.


گاه اینترنتی بوقلمون ,پرورش منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

هر چی بخوای هست آموزش ارز دیجیتال مرجع سوالات متداول نمایندگی یخچال مجیک در مشهد استخراج بیت کوین know about every thing with me اخبار باز های کامپیوتری جدیدترین سریال های ترکیه ░█░(|m-i-i-m |مجله اینترنتی ایران من})░█░